Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Jag är här igen

Jag tog några steg ifrån dig
Trampade brevid dig
Hoppades kunna gå före dig

Men du vet att jag är tillbaka igen
Din målmedvetenhet hindrade mig att stanna
Det gör den ännu

Men jag vet ju att vi har små minnen
Dom hindrar mig inte att gå vidare
Ej heller att stanna

Mörka nätter driver mig inte bort
För de ljusa dagarna ser jag ditt leende

Nu är jag här igen




Fri vers av Sparven
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 00:46



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åh! ja jag hoppas att ni får gå bredvid varandra hand i hand.. applåder..
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven