Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om jag kunde andas en enda ansträngande andetag för just din skull...Kanske gråta dina tårar....
Ta smärtan från ditt hjärta och göra den till min egen...
Tänka dina jobbiga tankar...
Se allt med dina ögon...
Höra med dina öron...

Kanske en dag...




Övriga genrer av puzzle34
Läst 284 gånger
Publicerad 2007-08-20 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzle34