Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du är patetisk

Helt enkelt så oerhört otroligt onödig

du försöker förstöra mitt liv

Lyssna på mina ord

titta på mig när jag pratar

jag hatar dig.

Du är den svartaste själen av oss alla

Du leker med mina känslor

säger att du bryr dig.

DU ÄR ETT SKÄMT

Hur vågar du?

Du ser så dum ut

Du ler och använder ord som inte är av betydelse

Hur vågar du ens le?

Om jag var svag

skulle du förstöra mig

Du är ett grymtande lejon

ett nattsvart monster

Du

lever i skuggan.

Du är fruktan

En säker död

Du är så patetisk

Och jag hatar dig....




Fri vers av puzzle34
Läst 554 gånger
Publicerad 2008-09-05 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puzzle34