Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mentalt sett - jag är otrogen och jag hatar mig själv för det

han är mitt hjärta
min själ
min bästa vän
min värsta fiende
mitt största stöd
min akilleshäl

jag älskar honom
jag åtrår honom
och han är min


men...

mannen med de mörka ögonen
får mitt blod att bulta
och min andning
förändras av endast en blick
från hans nötbruna ögon
jag undrar
att vilja ha någon annan
är det fel?
Ja...

samvetet äter upp mig
ändå längtar jag efter hans beröring
denna förbjudna frukt
förbjuden
på så många sätt







Fri vers av Calzone
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Calzone