Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* mm saknad av någon*


Tyst av saknaden

Fått den känslan
Den känslan som får en att längta så att det gör ont
Den känslan som man vill slippa för att den gör så ont
Den känslan som brukar kallas saknad
Har du fått den någon gång
Känslan av saknad
Av någon
Av någon som fattas i ens liv just i den stunden
Åh känslan blir bara större ju mer man tänker på den
Den blir bara större och större

Sen kommer tårarna
De rullar sakta nerför dina kinder
Åh du sätter dig i din ensamhet för det känns som om ingen förstår känslan du har
Du vill vara ifred och sakna ifred
Samtidigt som du saknar närheten något så otroligt åh det gör att tårarna bara blir fler
Åh dina lena varma kinder blir våtare och våtare tills du tillslut inte får ut nå mer tårar
I stället sitter du bara tyst i din ensamhet

Bara tyst
Tyst av saknaden




Fri vers av Hanna k.
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-04-08 19:38



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
Fy fan va bra!Grät mer o mer ju längre jag läste!kan bero på jagsaknar min älskling som lämnade mig för 2 dagar sen:(
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.