Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS till en man

DU=
Läcker
Snygg
Porrig
Stygg

DU=
Mysig
Varm
Manlig
Charm

DU=
Mjuk
Hård
Oh
Lord





Fri vers av Gosami
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-08-20 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gosami