Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lisa 4 år

Pappa är snäll

Men ibland

Gör det ont...

- Lisa 4 år




Bunden vers (Haiku) av Alexander VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-04-09 00:08



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Berör djupt, illamående......bra!
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP