Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmmm...


Hata...

I all min stjärnglans kan jag se helheten
i Den trasiga spegeln som du lämnade kvar
Dina ögon lämnade spår av gammal rostig kärlek
Jag önskar att det fanns något kvar jag kunde säga
Men lämna mig i mitt ego jag låter dig gå
Önskar att du förstår mig en dag
Jag vill inte nyttja din glädje i onödan
Låna den till någon annan som ser din önskan
om kärlek, vänskap och njutning.




Fri vers av Katrin
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-09 12:38



Bookmark and Share


  stig wikman
Hav tröst , Katrin.
Du behöver inte
hata längre.
NICE POEM.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin