Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när visionerna är borta och drömmen flytt.


Grå mus

Ibland

vill jag bara
hitta mitt inre paradis,
trycka på pausknappen till livet

och bara vara...

men livet tillåter inte det

du får max bli en grå mus
om du väljer att inte spela på livets tombola.

Framgång skördar framgång men enbart hos de framgångsrika

Men vad hände med dem med visioner
de som trodde på nånting bättre och slogs för det.

Vad hände med min dröm, min utopi.

När blev jag en grå mus
som följde rikligtningens lag.




Fri vers av the_Misery13
Läst 476 gånger
Publicerad 2007-08-22 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the_Misery13
the_Misery13