Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, stackars djur...


Smärtstillande limerick

 

En lantbrukare från Namur

fick problem med en jättelik tjur.

Sa: "min Belgian Blue

kan ej lägra en ko

utan tillgång till akupunktur!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-22 09:12

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Frankensteins monster - belgiska blå
kan icke lägra, knappt gå eller stå
ja, denna tjur
finns ej i vår natur
\"Tillbaks till naturen!\" sa redan Rousseau.
2007-10-03

    Bodil Sandberg
Hahahahahohohoho!!!!!!
2007-08-22

  Maria Zena Viklund
hahaha helt fantastisk, här har du lyckats med bravour!
2007-08-22

  Ronny Berk
genförändringar i sin prydo... intressant med limerickformen...
... jag skrev en härom dagen till en arbetskamrat... han tål skoj ...
en tillsyningsman från Höréda...
han slutade sistlidna fréda
under talet han sa...
allt gjorde jag bra...
men på ? blev aldrig nån reda....

bästa hälsningar R B
2007-08-22

  Daniel_78 VIP
igår såg jag filmen black sheep
australiensiska får som blir genmanipulerade
och ytterst agressiva och köttätande.
kan rekomenderas!
2007-08-22

  -Ulla Tilemo- VIP
Ett sådant elände vi utsätter våra djur för. Denna limerick vore väl något för en djurrättsaktivist. Släpp tjurarna lösa, riv alla stängsel.... du fick mig att skratta gott. Tack
2007-08-22

  ospray
hi hi stackarn...

bra bra !!!
2007-08-22

    Maria Malm
Å jösses stackars djur! Bra limerick
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP