Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tears from heaven

Tears from heaven
Nobody hear
Nobody see
I´m alone
Tears from heaven
Everbody hate me
The world is awful
Nobody can see me
Tears from heaven
My hearts is broken
It´s hurts inside
My sorrow are unspoken
Tears from heaven




Fri vers av Sosara
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-04-09 13:46



Bookmark and Share


    Söndertrasslad Malib
har kännt exakt så.. en tanke som fick mig att tänak till.. det är iten bara jag..
underbart komponerat riktigt bra!..
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Sosara