Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till stina. villkorslös kärlek. the real deal.


Hur mycket lupinerna än blommar är vi det vackraste jag vet.


det är bara du som upptäcker
suset
som egentligen inte hörs
när världen faller samman

och jämfört med
allt det andra är jag
ingenting alls men när
kylan kommer i
förtid håller du ändå min hand och

jag vill att det ska vara det som betyder något.




Fri vers av temuggen
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-22 23:42



Bookmark and Share


  Solstorm
*_*

oj, den, den va underbar!
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen