Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så go

Så erotiskt naggande go
Himlar du med dina ögon

Ler ditt mest förföriska leende
Ett leende som bara du kan le

Aldrig jag går igen




Fri vers av Sparven
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven