Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I pack myself in a bag


När jag låter mina
kinder fläckas av
saltet vill jag ha någon

som andas
som sjunger
som viskar
i mina öron och

jag vill ha en annan hand än
min vänstra
i min

och jag vill bli
vaggad
likt ett barn vill jag bli
vaggad

och jag vill kunna
fly
inte bara till asfalten,
till dig

när paniken skakar om
innanför mina revben

för det är lättare att
hoppa än att
falla

men med dig
finns det
ett
annat alternativ




Fri vers av temuggen
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen