Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baktankar

Varför kallar du mina tankar för baktankar?
Hela tiden har jag tyckt
att jag bara tänker framåt.




Fri vers av Livsande
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-08-23 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livsande
Livsande

Senast publicerade
Baktankar
Fångad
* Se alla