Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


jag räknar återstående minuter istället för timmar

tecknade djur åldras inte
när filmen inte spelas
men jag spelar för mitt inre
dag och natt
och åldras sanslöst




Fri vers av BaraOrd
Läst 323 gånger
Publicerad 2007-08-23 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd