Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nexhat,nexhat

Han e rolig han e snäll han är en underbar kille
Man kan inte låta bli att älska honom




Fri vers av shaneta
Läst 419 gånger
Publicerad 2005-04-10 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shaneta
shaneta