Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag orkar inte .


a little different around here

är det något du vill säga ?
du är allt du är allt du är allt, kan inte fatta att du är min.
du är så bra vet inte vad jag ska göra, vill bara vara med dig
och veta att du tycker om mig sådär himla mycket som jag vill

nejnej, det var inget.

JAG VILL ATT DU SKA SÄGA ATT JAG ÄR DET FINASTE DU VET


åh



hela mitt huvud är ett stort kaos
allting är ju hur brasomhelst
kan jag inte ha det så?
måste jag hitta på saker
måste jag vara rädd för att allt är bra
gör mig normaaaaaaaal


så jävla störd, borde skaffa hjälp.
tur att du aldrig läser.




Övriga genrer av Mrscloudman
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-08-24 23:40



Bookmark and Share


  Vitsippa
du är det finaste jag vet
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman