Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var inte såhär det var. det var såhär jag ville att det skulle vara..


Vi skrattade och världen var aldrig vackrare än då



Vi dansade i takt med
John Blunds
godnattsvals men vi

spelade honom ett litet trick och
stannade uppe till efter
fem

\"Rebel, rebel\"
skrattade du fram och
kysste mig

först långsamt men sedan
snabbare och

mitt i allt stannade du till och

såg och log och
söp in allt
allt och

jag såg nybyggaren du
förgäves letar efter
i dina ögon och

dagen efter hängde vi
skrattande upp
våra kläder och

fortsatte sedan vår
tillsammansdans.




Fri vers av temuggen
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 17:09



Bookmark and Share


    eventualiteter
den är ju riktigt fin, och jag älskarälskarälskar din rubrik!<3
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen