Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


avvänjning

jag är eldsjälen som begraver dig i
ett hål i mojaveöknen
efter att ha lagt krut i dina cigaretter
rökning dödar

det råder stiltje i dödens dalgång
men du blåser
skallen av dig med ett bloss

jag klarar mig alltid
men se upp för allt nickel som flyger omkring




Fri vers av BaraOrd
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-08-25 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd