Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


i vår natur

vi tillverkar död på löpande band
i varje smart vapen
döljer sig hundra dumma argument

dammoln smälter samman med rökmoln
som cyaniddoppat sandpapper i
i övrigt friska lungor

men människan utvecklas
för vi kommer fortfarande på nya sätt
att döda varandra

maskiner sköter slaktandet åt oss
men det finns människor bakom maskinerna
som också måste förstöras

det oupphörliga krigandet för fred
civilisationer utplånas med ett knapptryck
hur kunde det leda hit?


har vi riktig otur
så hinner det inte bli något fjärde världskrig




Fri vers av BaraOrd
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd