Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle ge dig mitt jag


Du var alltid
allt

en stjärna
min stjärna

och du skulle aldrig
slockna,
darling.

men
du älskar allt förutom
krig
orättvisor och






mig




Fri vers av temuggen
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-25 21:23



Bookmark and Share


  Solstorm
perfektion över den här dikten
JAG ÄLSKAR DEN
AMEN

(;
2007-12-17

    eventualiteter
jag säger som grynet:
det är sjuuukt bra! <3
2007-09-07

    eventualiteter
jag säger som grynet:
det är sjuuukt bra! <3
2007-09-07

    eventualiteter
jag säger som grynet:
det är sjuuukt bra! <3
2007-09-07

  Katariiina
Så bra!
Slutet, massa kärlek till slutet. Du är så duktig.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen