Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade tänkt mig göra en partyhatt men


Hyperventilera I


aj och

nu är det en härva av ihopknycklat tunt silkespapper

jag hade tänkt mig göra en partyhatt men

men

men
stommen föll



Fri vers av hilding
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-08-25 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilding
hilding