Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla Whiskeyvänner


\"Stora Ängsmarken\"

Vackert beläget, vid Black Isle

Åldersbestigna viktorianska byggnader, med den pagodtaksförsedda kölnan som blickfång

Tumlare i fjordarna, vråkbon i granarna, hägrar på stranden

River Averon

Mjukt, klart, vackert...




Bourbonfat, oloroso sherry-fat

Ack ljuva doft

Ton av nöt, apelsin och marsipan



Tolv års lagrad njutning
Dalmore




Fri vers av Vlad Tepez
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-08-26 18:33



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
som en gammalwhiskyälskare som numera bara ägnar mig åt att sniffa på den ljuva aromen blir jag lätt nostalgisk.. och törstig. får gå och ta lite ullenbrus..
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Vlad Tepez