Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista valsen

Kalt rum, fönster med galler
Dörrarna låses när skymningen faller

Smärtsamma skrik ljuder natten lång
trots karvade väggar utav massiv betong

Psykoser är ställda av alla dess slag
Piller har gjort honom stillsam och svag

Röde man på axeln skrattar och retfullt ler
Viskar girigt i örat att han vill ha mer

Var gryning med gråten i halsen
Han dansar med sig själv,

sista valsen




Fri vers av Vlad Tepez
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-02 01:44



Bookmark and Share


  isidore
Those were the days
2008-01-14

  TiVa
Åh, den här gillade jag! Bra!
2007-11-28

  Regular
Mycket bra skrivet och med en bra takt i texten!
2007-11-10

  Hans w-art Westlund VIP
snyggt
2007-09-23

    C3H5(NO3)3
en text värdig en pålspetsare
2007-09-03

    ej medlem längre
Du den här är väldigt bra skrivet!
Texten får verkligen fram ångesten
Applåd!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Vlad Tepez