Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

Du kom till mig som en ängel
Du valde mig
Du rörde mig med dina vingar
Sen svek du mig villkorslöst




Övriga genrer av AnnabelLee
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-08-26 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnabelLee