Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropp

Saknar dina händer slutna runt min midja,
Saknar hur dina händer brukade leka runt över min kropp.
Saknar dina läppar,
Så mjuka,
Underbara att kyssa.
Önskar att du fanns här att hålla om mig,
Hålla mig nära.
Saknar ditt sätt att trösta och få mig att le.
Älskade när du kysste bort mina tårar och log så där sött som bara du kan.




Övriga genrer av AnnabelLee
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-08-26 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnabelLee