Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tystnadens smärta.


Dödande tystnad

Din tystnad
som stumma slag mot mitt ansikte
undrar vad det är med mig
som ofta blir fel
allt för fel

Din tystnad
som knytnävslag i magen
får ingen luft och kan inte
andas

(kippar efter luft, andas snabbt,
andas, andas)


h j ä r t s t i l l e s t å n d

mitt hjärta är döende
utan dina ord som en len smekning
i mitt öra
och utan ditt leende
kan det aldrig väckas till liv igen


snart dax
att försöka med

å t e r u p p l i v n i n g


.
.
.


andetag.
jag vaknar visst nu.




Fri vers av Sandra Sörlöv
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-04-11 11:49



Bookmark and Share


  Kylskåpspoesi
Denna har jag kommenterat innan, men lätt värd att kommenteras igen. Riktigt äckligt bra!
Allt stämmer så perfekt, och den radbrytningen är inte heller att leka med. :]
2005-04-18

    bestående
åh denna var väldigt bra. du trollade liksom med orden.
2005-04-11

    vilsen
riktigt bra ! fattar vad du menar med "tystnaden " skönta tt du vaknade sen ! det gör mig glad !
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Sörlöv
Sandra Sörlöv