Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lite dikt


Där borta

Där borta flickan står.

Ner för hennes kind det rinner en tår.

Hon blir mobbad för att hon är sig själv.

Helst vill flickan hoppa ner i en älv.

Sakta sjunka.

Sakta drunkna.

Sakta försvinna från jorden.

Men i huvudet kommer hon alltis höra orden.

Idiot, dumhuvud och spinkis.

Dom orden hon hört sen lekis.




Fri vers av Julia_Micaela
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-08-28 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia_Micaela

Senast publicerade
Sviken
Där borta
* Se alla