Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord - antag ingenting, dra inga slutsatser


Hitler vol. 2

så trött på att bli censurerad
så trött på att min bild i media fylls med suddiga rutor
man ser ju inte ens vem jag är
vad fyller det då för syfte
för läsarna eller mig

varför beskriva mina ord
som fientliga
istället för att direkt citera
vi matas ju med sådant idag




Fri vers av BaraOrd
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-08-28 21:35



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
det är synd om hitler. han gråter nog när han ser sina nutida beundrare.. ingressen känns lite tråkig och ursäktande annars är det väl närmre poesi än bara ord. tycker jag..
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd