Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I höstmörkret syns detta


VÄRMELJUSET

Höstvinden friskar
i och sommaren
blåser nu bort...

plötsligt den
bara försvann
som alltid gick
den så fort....

fåglarna flyttar
till varmare land
och i naturen man
vackra färger
ser....

lugnet och
stillheten känns
nu mer och mer...

När höstmörkret börjar
märkas kanske det
händer....

att många av oss
nu VÄRMELJUSET
tänder....


Sajo 070829




Fri vers av sajo
Läst 524 gånger
Publicerad 2007-08-29 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo