Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur lyckas jag med allt?


det händer igen

jag gjorde det igen
och det vore ha varit en väckarklocka
förra gången
och gången innan dess
men jag tryckte på snooze
och somnar om
hela tiden

för jag vill verkligen
inte
vakna till den här verkligheten
där jag förstört allt
för mig själv och de omkring mig

ska jag ta ett till kliv
jag är ju redan död på pappret

de sade
att man aldrig slutar älska sina barn

jag hoppas verkligen det
jag Hoppas verkligen det




Fri vers av BaraOrd
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-08-29 22:08



Bookmark and Share


  Smultris
Man slutar aldrig Maxi...

Och du, minns vad jag säger varje gång vi talas vid... skriv skriv skriv, gör allt du vill men i orden istället.

inte illa att ha en smultris som både psykiater och vän:):):):)
2007-08-29

    julia m
Jag hoppas också det.

För övrigt tycker jag att början och mittendelen av dikten bara är en något onödig förklaring till slutet, som däremot är jävligt bra.
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd