Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa upp

Jag brukade tro
att jag hade alla svar
men jag vet dock nu
livet lever sitt eget liv
driver runt med dig
jag känner mig fångad
i en cirkel av osäkerhet
först då förstår jag
att jag måste reda ut
allting själv
det är ingen idé
att du försöker skydda mig
jag har sett så mycket mer
än du tror
säg inte till mig att blunda
se på mig,
jag kommer alltid att finna
rätt väg.

Bara för att du
är livrädd för det som komma skall
så kan du inte
stänga in mig
i din bur
av självförakt och ångest
tro mig,
jag känner mig tillräckligt instängd
för att orka dela bur
med dig.

Så jag vänder mig inte om
när jag går härifrån
jag måste lämna dina
skyddande armar
och skapa egna.




Fri vers av Jossitott
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossitott
Jossitott