Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir det inte speciellt sammanhängande när jag bara skriver det som jag tänker på först.


smärtan av silvertejpen

hjärtat har jag tejpat fast
på utsidan av din kropp
med silvertejp

det ska sitta där
tills jag rycker bort tejpen

så att alla kan se
hur mycket det svider
när det som satt nära
plötsligt rycks bort

lämnar stora sår kvar
av allt som plötsligt försvann
du kommer aldrig
vara beredd på rycket

rycket när silvertejpen
snabbt lämnar ditt hjärta,
lämnar ränder av klister
kvar

för tro mig,
det finns klister kvar
den här världen
är gjord av klister
billigt pappersklister
som försvinner
efter en dag eller två
så att allting faller i bitar
igen.




Fri vers av Jossitott
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-09-28 16:47



Bookmark and Share


  systra
Total förståelse...Underbar skildring...
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Jossitott
Jossitott