Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


semester

jag tycker inte om att trubbas av
men jag gör det konstant
regelbundet

inte för att det blir enklare så
utan för att man inte får
och för att jag kan

det är inte som om jag
blir någon annan


jag behöver glömma
behöver komma bort
fast det funkar inte
så jag försöker igen
senare




Fri vers av BaraOrd
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 00:07



Bookmark and Share


    Qillin
Jag har börjat gilla det du skriver igen.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd