Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drev







skabröst
styrseltilltyg

trådd
och ledd



körd

-metronomisk
kanske taktlös-

långt



vart - osagt



men

räls i parallell


till


raksträckors
urspår




Fri vers av wayward - taiga
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-30 03:14



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Ditt språk i dina dikter är fascinerande!
Önskar att jag hade en tiondel av din talang...
2007-08-30

  Prometeus
Åhå; ser att du även skrivit en dikt idag! Mkt spännande sådan, som så ofta när du skriver. Du är i sanning en ordkonstnär, du skriver helt annorlunda jämfört med mig och det tilltalar mig. Frasen \"trådd och ledd\" känns vacker, spännande och nästan en aning erotisk...
2007-08-30

  Måna N. Berger
Spännande dikt med många bottnar, mynnar ut i en okänd frihet!
2007-08-30

  Antropofagen
Ah! jag bara älskar dina dubbel och trippelskikt, denna kaka bakad med syrlig sylt och lager som entaktat vägrar bryta sockerkaksbottnarna. Och inte en highball att rycka med sig...
2007-08-30

  Per Rydberg
Ja, du är en riktig språktrollkvinna! Hur du får till det fattar jag inte men dikten slår till med full kraft i solarplexus. Jag hittar inte superlativer nog, utan bokmärker den bara i tystnad!!!!!!!!!!!!!
2007-08-30

  Ronny Berk
om parallella spår ska korsas krävs kreativitet... drevets dikt är kreativ...ja...
2007-08-30

  poesi pplot
Skön dikt. Den smakar lite beskt. Jag ser inte igenom den, som vanligt, fast finner min tolkning förnöjsam. En dikt som muntrar upp nu när fullmånen ger sömnbrist och hösten lagt i nästa växel.
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga