Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGTAN

Sommar! Ljus, kärlek och total frihet!
drömmer mig ditt bort i ljusets hastighet

Trygghet hittar jag i vänskap
lyckan kommer i detta sällskap

Vägen till himmlen, hittar man den?
DU är ängeln med vingarna förstå min vän, så tveka inte att flyga än

LÄNGTAN efter?
ljusare tider kanske,


måste tilllägga denna sköna lilla text från låten Yasmeen-love is on the way

Love is on the way
On wings of angels
I know it\'s true, I feel it coming through
Love is on the way
Time is turning the pages
I don\'t know when
But love will find me again




Fri vers av halil__
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-08-30 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

halil__
halil__