Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jägarens pojk gick i förväg






en plötslig hjortflock genom dimman
otyglat rykande sprängstoff

stekeln är en stinn gallfrukt bakom örat
är pälsen rå och fuktig

som brådmogen strävan är

en oktobermorgon i augusti hur osagd
är inte en anda i halsen

sammet är mulen mellan hasseln
yviga knippen klipper länden

hur vigt snittar inte en hind
en diagonal över kidet i ett under




Fri vers av wayward - taiga
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-30 13:17



Bookmark and Share


  Vind
Ja. Det språket... och bilderna! Säger bara himlarns bra.
2007-09-18

  Lasseman VIP
Håller med di andra! du är ordets konstnärinna..applåd till dig
2007-08-31

  Sanningsägaren VIP
Wow!
Sitter här förstummad
vilket språk människa
I love it
Jakten har bara börjat
men du bara... mm
underbar läsning!
Tack
Åsa
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga