Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimax

Triljoner tankar

Samlas i ryggmärgen

Blåser liv i en varm orkan




Bunden vers (Haiku) av Alexander VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-04-12 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Äsch, glömde betyget.
2005-04-13

    ej medlem längre
Väldigt vacker! (men inte haiku, åtminstone inte traditionell svensk)
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP