Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils vingslag...

...blåser bort all sand

En fjärils vingslag

Släcker lustans brand

En fjärils vingslag

Trycker ner all jord

En fjärils vingslag

Föder ett nytt mord




Fri vers av Alexander VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-04-12 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP