Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna handlar om kärlek, om hur jag trodde att jag svek min vän när jag blev kär i en kille, men till sist fick jag veta att hon blev glad gör att jag var kär i honom..


Vännen eller hjärtat?

Varför ska vissa lida av det och vissa njuta?
När allt går fel vill man alla andra skjuta
Man känner hur ens hjärta bankar
Man känner hur ens hjärna klankar
Vem ska man lyssna på?
Man vet att allting kan sluta fel då
Vännen eller hjärtat?
Det har aldrig så smärtat
Man kan väl inte hjälpa hur man känner
Hela kroppen bara bränner
Allting är så svårt
Mitt hjärta kan bli vårt
Ditt hjärta kan bli mitt
Och mitt kan bli ditt
Ska man lyssna på hjärtat eller sin vän?
Vad händer då sen?
När vännen sagt sitt
Då kanske inte ditt hjärta kan bli mitt
Vänner kanske misstycker
Och i hela min kropp det rycker
Allt jag ville var att du skulle bli min
Och önska att jag vore din
Jag borde kanske ha lyssnat på hjärtat
Så hade det inte smärtat
Så vem ska man svika?
Är de egentligen lika?
Hjärtat eller vännen
Varför har jag inte bestämt mig än?
Vännen som kanske förlåter
Eller hjärtat som alltid gråter
Vännen som till sist kommer förstå
Eller hjärtat som aldrig bra kommer må
Vännen som brottas
Eller hjärtat som krossas
Vem kan svika en vän
Vad kommer då hända sen?
Vem kan svika ett hjärta
Som för all framtid kommer smärta?

Jag har aldrig tyckt om någon så mycket


<3




Fri vers av Sniffis
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 20:46



Bookmark and Share


  Systrar
Otroligt fin!!
hjärtat eller vännen, ja, vem väljer man?
Tyvärr en bild av mångas verkligehet.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sniffis