Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex på oljeplattform

Tänjande elastisk akrobatik
utövas i magnetismens fysiologi

Oljeborrtornet i smidigt sökande
efter källor att stilla sin hunger i
och välsmord i heta källor i glänsade
vällustig konsistens


Spjutspetskänsla i borrande passform
andas häftigt i djupa borrhål
och borrmästaren vid sin läst
öga mot öga mot glädjekälla



Pumpmaskineriet i högtryck
Borrmästaren glödgad av glädjekälla
exploderar vällustigt i kramande värmekälla
under samförståndets
stjärnglans dem emellan












Fri vers av hero40 VIP
Läst 599 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-31 20:33



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En enorm och vidunderlig anakronistiskt färgad liknelse som får ens fantasi att skena iväg alldeles hysteriskt !!
2007-11-14

  tjort
Wow!
2007-10-06

  LassO
Läcker text, väcker ens \"fula sida\"... hm borrmästare...
heta källor, du fick till det där.
2007-10-02

  Last Word Spoken
Mycket intressant erotik,
vad jobbar du med? :))
2007-09-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Det kallar jag ingenjörskonst!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40 VIP