Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dripp, dropp, sol

Dripp. Dropp.
En regndroppe. En till!
1, 2, 3 stycken.
Plask.
En vattenpöl dränkte mina nya stövlar.



Rutiga.
Du trodde de var blå.
Du måste tänkt på himlen, som letat sig fram bakom de skygga molnen.
Splash, bom, bang.
Sol.




Fri vers av Umbrella
Läst 490 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Umbrella