Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort text med stark betydelse.


Just for you

When I fight.
I fight for you.
I fight for everything.
You are my everything.




Fri vers av Umbrella
Läst 441 gånger
Publicerad 2007-11-13 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Umbrella