Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bestäm du, jag har ingen aning


Viskning

Du kallar dig konstnär,
men har du nånsin blivit förälskad i dina egna målningar?
Du kallar dig musiker,
när du aldrig ens blivit förälskad i en av dina egna låtar
Du kallar dig skådespelare

när du inte ens tror på dina egna ord




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-09-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända