Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort dikt om sorg.


Talade du sanning?

Varje gång vi satt och pratade var mitt knä vått, jag önskar att allt var ett minne blått!
Jag satt där och var helt förstörd, jag blev mer än bara rörd.
Ibland visste jag inte änns vad jag gjort för fel, men när jag skulle fråga blev hela jag tyst stel.
Du sa att allt skulle lösa sej och bli bra, men var det sant.. det du sa?!




Fri vers av PRiNSESSANMY
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PRiNSESSANMY