Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tur att du är här

när allt är svårt
när allt är jobbigt
va gör jag då
jag snackar med dej
det är tur att jag har dej
du är alltid där
det som man lutar sig mot när man är tröt
det som skyddar
den modiga
allt som är bra
allt som får mej att må bra
älskar dej med popcorn framför Tv
yeah




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 15:14



Bookmark and Share


  Kramgalen
Jag tycker om att äta popcorn framför tvn med dej med!!<333
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad