Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek såklart

hon i Stockholm

han i Jämtland

båda kära

men hur gör man

60 mil emellan

inga problem

kärleken såklart

hon glömmer sitt liv

han brys sig om henne

dom har varann

och inget mer

inget mer behövs

det finns ju allt emellan

dom....

kärlek såklart

han och hon, alltid



alltid




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-05 21:16



Bookmark and Share


    electricityscape
såklart! :) jag gillade den här starkt.
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad