Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta bränner vi stegen vi tar




Binder väver
lägger vägar som ska bäras fram

Minnas tiger
när allting försvann

Mörka rum med tända lyktor
trampas pölar av känslor

Bulta på min tomma kropp
låt mig inte vara själv

Mer än en gång dog jag idag
med minnen av försvunnet hopp




Fri vers av jerker
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-09-03 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jerker
jerker