Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min vackra underbara dotter...


Emilia

Dina ögon glittrar som om de levde
ett eget liv
Ditt tunna hår är lenare än
mjukaste bommull
Nappen sitter på sned i din leende mun
På natten ligger jag och lyssnar på
ditt hjärta som ivrigt knackar där inne

Om någon bara kunde förstå
det är du som är mitt liv
det är du som får mig att vakna
ta nya tag och kämpa vidare
fastän allt är skit
Det är din utandning som ger mig luft att andas
Jag älskar dig så oändligt min lilla flicka.




Fri vers av Katrin
Läst 450 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-12 22:17



Bookmark and Share


  stig wikman
LJUVLIG POESI.
KATRIN.
LOVE THAT .
2013-06-14

  Markattan
Kärleksfull och fin hyllning till en älskad dotter. Som sagt, den måste hon en dag få läsa.
2005-04-13

    Mejja
"Din utandning ger mig luft att andas"... Så underbart vackert!!!!
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin